torsdag 30 april 2009

Luxembourg

Nu är jag äntligen här, igår morse möttes jag av två stora smilgropar, Leo är underbar! Emma kommer inte ihåg mig och är lite tillbaka dragen men det släppte ganska mycket under dagen igår, fast nu har hon ju glömt att jag var här och är lika blyg idag. Haha.

Ja vad har jag hunnit med såhär långt då, var ute och sprang igår morse i 45 minuter, duktig tjej de! Sen var jag med Sandra och barnen nästan hela dagen, åkte in en sväng till stan och tog ut pengar.
Sen tog jag och Sandra bussen till Auchan efter Sofia kom hem igår och spontan-shoppade lite, skräll?! Kom hem med en stor kasse från Hunkelmöller och en från självaste Auchan, bara bra saker ofcourse! Sen träffade vi Sofie på kvällen, och det kändes helt sjukt att det faktiskt är fem månader sen jag sa hejdå till henne på bussen och gick hem från Clausen. Helt sjukt vad tiden har gått fort. Blev självklart mat på Snack Ankara, mums!

Nu ska vi ta oss en tur någonstans med barna, min mys Leo :) Dom har blivit så stoora båda min små, gud vad tiden går fort!

1 kommentar:

Sarah sa...

Låter som du har det bra i Luxemburg igen... lite längtar man ju allt tillbaka själv också... Snack Ankara och buss till Clausen var ju inte igår ;)...
Men jag saknar dig och tycker faktiskt att det är skamligt att vi bor så nära varandra och aldrig ses ;)... men, men vi får väl bli bättre på det :)...
Puss Sarah