torsdag 16 april 2009

Datorkatastrof

Min laptop har lagt av!! Jag blir så trött, eller det är nog mitt fel tror jag. Jag stängde av den i en uppdatering men ska ringa till hp imorn och få hjälp, han ringde mig idag och undrade hur det hade gått med den. Snacka om service!

Annars så har livet varit som vanligt, jobbat och tränat. Fotboll har det inte blivit så mycket eftersom jag jobbar kväll, men har iallafall rövat mig ut till Kilene och sprungit med pappa och varit på gymmet. Känns skönt att göra något iaf! Imorn ska jag ge mig ut i spåret igen. Jag har nog slagit mig rejält som frivilligt tar cykeln ut till Kilene för att springa, ni som känner mig vet att jag måste vara sjuk.

Jag har också bokat mig en resa! Jag ska hälsa på "min familj" i Luxemburg och deras nya au pair Sandra. Hon är från Kil så jag har träffat henne ett par gånger här hemma innan hon åkte iväg. Ska bli jättekul att åka och träffa henne och barnen och umgås med dem på dagarna, i en hel vecka! Jag längtar jättemycket, 28 april åker jag. Myyys.

1 kommentar:

Michaela sa...

Gud vad du e duktig Madde!! Keep up the good work! Fatta vad gött du kommer må i slutet av sommaren, då kommer du flyga runt spåret!! Du e min idol!!!;)